Trädgårdsföreningars mission

Det tog tid innan mina ögon öppnades för trädgårdsföreningarnas betydelse. Min trädgårdsälskande granne Sonja lockade med mig på ett föredrag. Jag satt som ett barn på julafton och slukade föredragshållarens bilder och berättelser.

vit lupin m humla low 8926Så kunde man göra, så kunde man odla, och det och det gick att så och plantera. Sen gick allt av bara farten. Aptiten kommer medan man äter. Och den som skördar sina egna krispigt spröda rabarberstjälkar till en paj med lagom brytning av det syrliga med sött, den är fast. (Glöm inte att förstärka vaniljsåsen med vispgrädde) Aptiten på att odla växer.

Medlemskapet i vår lokala förening ledde till att tidningen Hemträdgården dimper ner med jämna mellanrum. En mycket läsvärd tidning.

onsdag / 100407

Stängd för kommentarer.

Ödelagd är en sida och bok från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@odelagd.se

Copyright informo-09 | Admin