Vårlig fröjd

Orange tulpan low 287Visst är det fantastiskt. Man stoppar ner ett antal lökar i marken under höstkalla dagar. Sen ruvar de på sin prakt under vintrigt mörk tid. Med tjäle runt sina trinda kroppar. Och nu dessa underbara vårdagar fylls trädgården av färgglädje. Gula, orange, ceris, vita… En kruka –  eller flera – med tulpaner på balkongen är inte heller fel. Man planterar på hösten och väntar sedan. Kanske kan den behöva stå lite skyddat för kylan tränger ju in från alla sidor.

Papegojtulpan low 271Papegojkrusiga eller stramt liljeformade. Favoriterna varierar år från år. Och sen dessa underbara kungsängsliljor. Dem vill jag ha massor av.

Kungsängs low 276

tisdag / 110510

Stängd för kommentarer.

Ödelagd är en sida och bok från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@odelagd.se

Copyright informo-09 | Admin