Maken Mats

Mitt i sin bästa och trygga medelålders vardagslunk drabbas Mats Winberg av en häftig förälskelse. Han slits med av en känsloflod som inte går att stoppa. Till slut har det lilla snedsprånget vuxit till ett förhållande och därmed ohållbart och han avlossar det för Helena och övriga familjen förödande: Jag vill skiljas.

Som enda barnet fick han ärva föräldrarnas med möda hopsparade lilla sommarstuga. Men konkursen i hans nystartade byggnadsfirma slukade pengarna från den sålda stugan med förstukvist och sjönära läge. Fast för kompanjonen gick det ännu värre. Konjunkturer vänder emellertid och Mats har numera trygg anställning och en bra lön som byggnadskonstruktör.

Mats flaskor 298

Kroppsmedvetande

Hönan elller ägget. Mats började banta, GI och koll på sitt BMI. Motion och gym med personlig tränare. Det glesnande håret hålls kort med trimmern och när han fick näsa för väldofter har flaskorna blivit många. Och att massera ögonvrår, panna och hals med sammandragande och löftesrika cremer har gett ett påtagligt resultat: Mats ser fräsch och ung ut för sina 55 år. Och riktigt attraktiv i sina dyra märkesjeans och andra plagg som hans nytrimmade kropp klarar av att bära.

Var det därför han sökte sig till en annan famn eller fick den honom att satsa på sitt yttre.

Ödelagd är en sida och bok från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@odelagd.se

Copyright informo-09 | Admin