Anders och Sten

Att en f d bankman med bra avtalspension är ovärderlig som trädgårdsföreningens kassör säger sig själv. Inte tänker eller kommenterar någon där att han lever ihop med en framgångsrik säljare av sjukvårdsutrustning. Sten, en annan man. De bildar helt enkelt ett par som med ett fantastiskt radhus med en ännu mer fantastisk trädgård.

Från bra samarbetspartner i trädgårdsföreningen seglar Anders upp till att bli en verklig och efterlängtad vän till Helena. Ett stöd när känslovindarna skakar om henne lika brutalt som stormbyarna utan pardon lever rövare med dahliorna. Och Sten kommer med sin organisationstalang knappa steget efter. Hos dem väntar kontakter med ett minst sagt blandat sällskap som utan att fråga om varken det ena eller andra tar Helena till sig. Allt blir lätt, flyter på. Inga fester med bordsplacering där varannan är damernas och ansträngd konversation. Ingen dans frampå småtimmarna där kavaljererna antingen inte vill eller orkar dansa. Om de nu inte får för sig att Helena är mottaglig för deras tafatta kramar.

Att Anders och Sten när som helst kan trolla fram makalösa bufféer med italiensk prägel gör inte saken sämre. Och dessutom har de en stor, generös överraskning på lager som vänder Helenas liv från moll till dur.

Ödelagd är en sida och bok från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@odelagd.se

Copyright informo-09 | Admin