Rickard

Schablonernas bärare nummer ett har inga problem med att få snyggt stuk på hatten. Arkitekt och webdesigner med rejäla inkomster och ljusrappad villa i nyfunkis – ritad av honom själv, vad annars – med utsikt över det ställe där viken vidgar sig mot havet.

Många kvinnor trånar för denne man har håret precis lagom gråsprängt vid sidorna, ögonbrynen är kraftiga, kindknotorna markerade. Rickar Nilsson är med andra ord väldigt tilltalande vilket han är medveten om själv och något som både Helena och Camilla konstaterar med förtjusning och lätt rodnad. De lär känna honom genom Anders och Sten. Ett litet aber bara konstaterar väninnorna: han föredrar närmare och fysiska kontakter med något yngre män framför medelålders kvinnor. Eller kvinnor i vilken ålder som helst. Men en sann vän blir han och ett lämpligt sällskap att ta under armen när det drar ihop sig till en premiär. Skratten är ladrig långt borta.

Och det är inte alla som kan dyka upp i nypolerad Audi  och välskuren raglanrock  iförd röd clownnäsa. Precis den syn som Helena behöver när hon står med det ödesmättade kuvertet från tingsrätten i handen.

Ödelagd är en sida och bok från Fonem Förlag
040-12 62 50 | info@odelagd.se

Copyright informo-09 | Admin